هرسال روز 24 مهر ماه مطابق 16 اکتبر روزجهانی غذانامیده می شود. در سال 1945 میلادی در چنین روزی سازمانی جدید در سازمان ملل با نام سازمان خوارو بار و کشاورزی (FAO) ایجاد شد تا تلاش کند دولت ها را متقاعد، متعهد وهدایت کند که سیاست های کشاورزی پایدار و سالم را توسعه دهند و به مدیریت آب درکشاورزی اهمیت دهند. بر قیمت غذا نظارت کنند به گونه ای که مردم در تمام اوقات به غذای کافی و سالم دسترسی داشته باشند.
این سازمان در اجلاسهای متفاوت با دعوت ازسران ملل، آنها را برای ساختن جهانی بدون فقر و گرسنگی تشویق نموده و بیانیه هایی را بدین منظور انتشار داده است تا آرزوی بزرگ مصلحان جهان رنگ عمل به خود بگیرد وهمه جهانیان در دنیای سالم تری زندگی کنند.
روز جهانی غذا، تلنگری برای بیداری وجدان‌های به خواب رفته و روز همدردی با گرسنگانی است که از ابتدایی‌ترین حق زندگی،یعنی غذا محرومندو در این محرومیت، دستان بی‌توانشان از دامان زندگی کوتاه می‌شود.
قدر غذا، این نعمت آغازین خلقت را بدانیم و با مصرف درست و عدم اسراف،با گرسنگان جهان همدردی کنیم. هنگام دور ریختن غذا به این بیندیشیم که این غذا میتواند گرسنه‌ای را برای یک روز هم که شده از گرسنگی و مرگ نجات دهد. از مصرف بیرویه غذا بپرهیزیم./
 
 

 

 
شعار سال 95آب و هوا در حال تغییر است ،غذاو کشاورزی نیز باید تغییر کند .
به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت ودرمان منطقه سرچهان به مناسبت روزجهانی غذا ،جشنواره غذاهای سالم و سنتی درمورخه 09/08/95درمرکز جامع سلامت شهری کره ای باهدف ترویج غذای سالم و سنتی برگزار گردید.








آقای زارعی رئیس مرکز بهداشت و درمان منطقه سرچهان بیان کرند : که این جشنواره که باحضور پرسنل کلیه ادارات بخش سرچهان برگزارگردیدو بانوان بخش  انواع غذاهای سنتی، دسر، و نان سنتی  را به معرض دید بازدیدکنندگان گذاشتند که از نفرات برتر  تقدیر و هدایایی به رسم یاد بود تقدیم آنها  گردید..

 



سرکار خانم میرشکاری کارشناس تغذیه مرکز بهداشت و درمان منطقه سرچهان افزود :
  بنا بر چالش های نگران کننده موجود در راستای تغذیه انسان ها در سطح جهانی، این همایش با هدف آموزش غذای سالم و سلامتی و جایگاه آن در فرهنگ و سنن ما، با حضور دکتر موسی صالحی دانشیار دانشگاه علوم پزشکی شیراز برگزار گردید


 
 
  
تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1395-8-11 9:14        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ